- Въведение - Азбука на взимоотношенията с мъжете - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:24
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Въведение [3]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Азбука на взимоотношенията с мъжете » Въведение

17.01.2014, 14:24

Азбука на  взаимоотношенията с мъжете . Тук ще намерите всичко, което сте искали да знаете за мъжете . Всичко с изключение на секс! Изкуството, да разберете ,  привлечете , съблазните  ... И най-важното , как да изградите такава връзка , за която сте мечтали да се ожените и да живеете щастливо . Вие  ще се научите как да  изградите трайна връзка.

Ако искате да бъдете обичана от съпруга си , връзката с любимият ви може да бъде изградена единствено от вашия труд .Във всяка връзка – има работа , но в добрата връзка – има много работа. Манипулирането на мъжа няма да даде дългосрочни хармонични взаимоотношения , защото манипулацията - това е измама, която винаги се разкрива. Ако за вас е важен самия мъж , а не портфейла му , ако имате нужда от топла връзка за цял живот , а не за 3 месеца или три години , този сайт е за вас .

Ние ще минем  всички етапи на изграждане на дълготрайни и стабилни отношения, от първия поглед до запознанството и първата среща , ще научите законите на съблазняването,ще знаете как да заинтересовате мъжа как да насочите отношенията в правилната посока , ще разберете кое е важно за един мъж, как да се превърнете в жената на неговите мечти , да се ожените и да живеете щастливо , как да  създадете стабилна връзка.

Жената обикновено се фокусира върху външните неща а мъжа , към съдържанието . За сериозните отношения ,  е важно  не красивата обвивка а съдържанието ! Ето защо , от една страна, е пълно с доста невзрачни (а често и откровено грозни ) жени, които са успели с мъжете и са обичани ... И  от друга страна има  много самотни красавици.

Ако си мислела,че вида ти е  причина за  всички неприятности с мъжете . Сега ще разбереш, че не става дума за външен вид. И ситуацията не се коригира чрез диети или хирург , защото те могат да бъдат използвани да променят само външната обвивка , но не и съдържанието ! Освен това, промени във външния вид (като уголемяване на гърдите ) често водят до обостряне на други по-рано скрити комплекси ! И всичко това само влошава ситуацията ... За да се промени тази ситуация , трябва първо да  отстраните проблемите в себе си .

Ние ще разкрием мъжкият свят отвътре , за да научите тайните му мисли и истинските желания, неговите идеали и представи за любовта . Ние ще се научим да разбираме мъжа и да говорим на неговия език . Необходимите знания - това е половината път към успеха. Но знанието без практика  е нищо ... До пълния успех имате нужда и от практически умения . Тук ще намерите уроци по прелъстяване , практически съвети как на време,  да намерите и коригирате грешките .

Ако сте уверена,че искате това продължете да четете.

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©