- Въведение - Азбука на взимоотношенията с мъжете - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:25
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Въведение [3]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Азбука на взимоотношенията с мъжете » Въведение

17.01.2014, 14:21
Всяко нормално момиче иска щастие - иска да намери достоен мъж и да живее с него през целия си живот в любов и хармония . Като цяло , на жената щастието е в семейството и децата и те са неразривно свързани с мъжа . Как да се създаде силно и щастливо семейство в днешно време ? Къде да намерим най- достойния от достойните ? Как да  изградим с мъжа на мечтите си отношения, които найстина да ни донесат щастие?

Преди 100 години разводи не е имало, защото те просто са били забранени. Държавата и църквата са защитавали основите на семейството. И съпрузите , в по-голямата част , рано или късно са достигали хармония и съгласие . Първоначално те се отнасяли внимателно един към друг , знаейки, че те ще трябва да прекарат живота си заедно. Погледнете вашите  баби  и  и дядовци и ще разберете и почувствате че повечето от тях са щастливи двойки. Ситуацията започна да се променя през последните 50 години. И сега традиционната институция на брака до изживява последните си дни ... Как  в нашето време, да запазим семейството си , да го направим силно и пълноценно и да постигнем своето щастие ? Кой трябва да се погрижи за това?

Ако държавата не действа като гарант на семейството , следователно тази роля ще трябва да поемете вие ! Защо не мъжете ? Защото, първо жената е домакинята , на второ място , вие имате най-голям интерес  именно да бъдете щастлива жена и да знаете , че сте направили всичко за себе си, всичко това във вашите ръце !

От какво имате нужда ? За да направите това ,  първо трябва да станете  реалист и да разчитате само на себе си на силата и работа си! Това е да се научим да виждаме света без розовите очила на романтизма и магията. Само вие сами може да помогнете на себе си да намерите достоен мъж и да изградите любов. Никой няма да го направи вместо вас . Нито висшите сили , нито късмета ... Необходимо е да  изясните на себе си две неща , първо , какви са вашите точни цели , какво искате в този живот , това от което имате нужда и второ, как да  постигне това, т.е. да се разработят необходимите знания и умения, за да се научите на изкуството на взаимоотношенията с мъжете . Щастието може само вие сами да си го изградите ! Както в Библията се казва : "Всеки е ковач на собствената си съдба " и да си ковач – означава да работиш. Така , че всичко в живота може да бъде постигнато само чрез вашата работа ! И не забравяйте , че " Всеки е възнаграден според делата му . " Виждате ли ! Никой няма да ти даде всичко, просто заради красивите ти очи и красиви крака ! Природата помага и дава само влюбеност , т.е. известно време , за да се изгради нещо по голямо,което е  любов. За съжаление , много момичета  приемат това чувство за любов и просто стоят и  очакват, че всичко ще се уреди с магическа пръчица ... Но влюбеността винаги свършва . И ако времето е било загубено и нищо трайно не е било построено ( или по лошо сте приемали влюбването за любов ) , То и отношенията приключват. Ако една двойка заедно и  активно изгражда отношения си , усилията им ще бъдат възнаградени и те ще имат истинска щастлива любов - . . награда за труда, а не подарък, който са получили.  Така че, ако искате да бъдете истински щастливи , тогава всичко, което трябва да направите е във вашите собствени ръце!


Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©