- Въведение - Азбука на взимоотношенията с мъжете - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:23
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Въведение [3]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Азбука на взимоотношенията с мъжете » Въведение

17.01.2014, 14:17

Всяка жена рано или късно осъзнава това и  започва да разбира , че животът не е приказка , и просто трябва да се научи да живее според  законите и, за да се впише хармонично в нея и да стане собственик на  съдбата си . Друго е, че този процес при някой продължава , докато  се пенсионират , а други реално гледат на живота от 16 години . Много твърдо вярват, че в живота им, всичко ще бъде идеално, тя ще бъде обожавана и любима ,  ще бъде желана и единствена през целия живот , просто ей така ... Можете също така да мислите, че всичко при вас ще бъде розово и  не е нужно нищо да правите ? Ако ти се надяваш на  милостта на природата , просто живееш в удоволствие и в безучастно  очакване на голямата любов , не продължавай да четеш . Ако сте работливи и искате да изградите своето щастие с ваши ръце  , продължете да четете в този сайт тук можете да получите необходимите знания .

 Ние можем само да ви покажем  пътя към тази пролет. Но никой няма да ви влачи и няма да ви принудите да се научите. Всеки сам за себе си трябва да реши . Факт е, че ако искате да получите резултат , трябва да работите усилено всеки ден и да прекарвате своето време в усилия. Много мързеливи чакат своя принц  вкъщи и гледат телевизия.

Тук може да получите необходимото количество знания. Разбира се, има много други източници ,който може да използвате. Всеки има свой
​​собствен начин ! Изберете къде да  черпите знания за да разберете себе си. И всичко това ще ви помогне бързо да намерите пътя си и да станете една от  най-щастливите  жени в този живот !

Успех на всички .

Статиите са преведени от АБВ на Марио


СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave | Тагове: жени, живот, любов, взаимоотношения, мъже, Запознанства, щастие, азбука

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©