- Правилните съвети - Правилните и вредните съвети - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:18
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Правилните съвети [3]
Как да избегнете запознанство [1]
Как първата среща да я направите последна [0]
Как да останете стара мома [0]
Как никога да не се омъжите [0]
Как да загубите мъжа [0]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Правилните и вредните съвети » Правилните съвети

13.02.2014, 03:30
Постоянно се искат съвети за това как да се действа в определена ситуация . Искате да се   идентифицират грешките ви . Желаете  да се помогне в разбирането на избраника ви и да се разберат  мотивите му на поведение и действие . Искате просто решение на проблемите си .

Първо, вие  сте възрастен човек и осъзнавате, че основната причина, е във вас самите. Да, вие сте направили някои фатални грешки. Но какво точно – това виртуално е почти невъзможно да се определи . За съжаление, вие не ги виждате , и най- важното е, не мислите че са били грешки Но  имате маса илюзии и погрешни вярвания , който усърдно описвате с големи подробности в писмата си , но това няма да помогне за решаването на проблема. За съжаление , аз не разполагам с телепатични способности A разбиването на някой илюзия - е. неблагодарна задача и е загуба на време ... Това наистина е възможно да се разбере само при личен прием от психолог или психоаналитик и той ще бъде в състояние да  намери някои сериозни грешки,а вашите писма . , на практика се срещат само някои малки грешки, които не променят същността на ситуацията.

Второ, как да се реши проблема? Разбира се, във всяка ситуация , има много различни решения , включително и прост , елегантен и красив . Но те не ви допадат ((( Защото имате нужда от решение, което отговаря на вашите лични качества, които аз не знам . Каква е ползата  дори от най- гениалното и просто решение , ако не можете да го приложите ... Ето затова хората не могат да видят , очевидните решения. Неговото подсъзнание не допуска такива решения , в противен случай хората ще страдат от комплекс за малоценност . Това е метод на психологическа защита на човешката психика .

Разберете, че с вашите сегашни лични възможности никои конкретни съвети не ще ви помогнат ефективно в решаването на проблема като цяло (в противен случай вие сами щяхте да го решите ) , премахнете  причината , а не следствието . В най-добрия  случай, ще имате илюзията, че сте се справили. Но това не е така в действителност само удължава страданието ви ... В допълнение , отстраняването на грешки и решаването на проблеми  с помощта на някой друг , т.е. някой да го направи вместо вас – е неефективно ... В реалния живот , никой няма да стои до вас и да ви подсказва .

Ако не знаете как да играете шах , то никакви съвети ще ви помогнат  да победите майстора, но дори и начинаещ шахматист ! Представете си, че сте начинаещ и  играете шах  . След известно време , може да има критична ситуация - и осъзнавате, че сте на път да получите мат, т.е. да загубите . Разбира се, в тази ситуация , може да се подскаже някакъв гениален ход , и за известно време изглежда, че всичко ще е добре , но в действителност това е само една илюзия , то е само агония ,  в действителност резултат от партията все едно щем бъде еднакъв ... Ако не знаете как да играете шах , никакви съвети няма да ви помогнат да спечелите !

Сега нека да видим това, което имате .При вас има критична ситуация с любим човек . И вие също търсите някой, който да ви помогне, да ви подскаже някои ход как правилно да се държите в тази ситуация . Звучи ли ви познато? Разбира се, ние можем да ви дадем някакъв гениален съвет за един ход в играта , наречена живот . И после какво ? Резултатът от играта няма да се промени ! А вие искате да спечелите цялата игра напълно ! Вие не само искате да решите конкретната ситуация , но също така и да живеете с този човек в хармония , щастливо завинаги цял живот . И тук  един съвет нищо няма да ви даде ... Разберете това ! В най-добрия случай , ще имате илюзия , че проблемът е решен. За какво ви е тази илюзия ?


Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©