- Правилните съвети - Правилните и вредните съвети - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:19
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Правилните съвети [3]
Как да избегнете запознанство [1]
Как първата среща да я направите последна [0]
Как да останете стара мома [0]
Как никога да не се омъжите [0]
Как да загубите мъжа [0]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Правилните и вредните съвети » Правилните съвети

13.02.2014, 03:30
Вечният въпрос : какво да правите ? Отговорът е прост : да развиете лични умения. Научете се да играете шах може да бъде в курсове по шах, и ще се научите не само да играете добре , но също така и , по-важното , да печелите цялата игра. По същия начин, в една връзка имате нужда не от съвети за това как да действате в конкретна ситуация ,и не рецепти , а се нуждаете от определени умения за ефективно решаване на всякакви проблем и постигане на основните си цели ! И за това  трябва да се научите цялостно да развивате собствените си умения . И сега с вашите съществуващи способности никакви съвети за вашата конкретна ситуация, няма да помогнат! Разберете, това . Например, какъв е смисъла да си върнете любимия  ( да направите само един ход ) , ако след това до края на живота си с него ще страдате и в края на краищата в дългосрочен план ще го намразите и сами се разведете ? Така че ще трябва да се включите  в разработването на собствените си способности . Няма значение дали ще го правите самостоятелно или в някои курсове. Важно е да го направите !


Предстой ви да работите основно върху характера си , за промяна на  убежденията и мирогледа. Това е тежка работа. За да промените живота си , е необходимо да се промените. Светът не се променя, другия човек не се променя, само вие можете да се промените  . Проблемът е, че мирогледа на човек сам не се променя. Ето защо , и животът му ще остане непроменен.

Всеки възрастен има сложни вярвания, свой мироглед . Но ако животът не се развива, така както искате , то тогава е необходимо първо да се променят убежденията ви , мирогледа ви . Да го направите е трудно , но е абсолютно реално. И това е най-ефективният начин за желаната цел . За това трябва да имате последователна технология и да познавате навици на звяра ,с  които ще трябва да влезете в схватка . Проблемът е, че мирогледа активно се защитава. Например , един от тези методи за защита на психиката е женското любопитство. Факт е, че когато една жена се среща с нещо ново , тя се интересува от въпроса защо това е така , как може това да се обясни . Един мъж се интересува от това как да го използва! Хванете разликата? Когато ви предлагат някое нужно упражнение ( в най- гениалната книга за изкуството на взаимоотношенията ), вместо просто да го направите една жена, тръгва от любопитство , да разпилява силите си  в търсене на отговор на въпроса " защо ". Забравете за обясненията как работят нещата ! Или защо го е направил (  този въпрос трябва да бъде: Как  да го направим най добре да получим желания резултат ) . Просто правете упражненията . Резултатът е важен за вас , а не процеса. И да се обясни как  работи, т.е. да се отговори на женското любопитство трябва да се  употреби много повече време, отколкото самите упражнения. Да се ​​научите да шофирате може само за един месец, а  да разберете  в подробности как работи колата отнема години . Значи,  необходимо е да разработите мироглед на успешна жена !
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©