- Правилните съвети - Правилните и вредните съвети - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:25
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Правилните съвети [3]
Как да избегнете запознанство [1]
Как първата среща да я направите последна [0]
Как да останете стара мома [0]
Как никога да не се омъжите [0]
Как да загубите мъжа [0]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Правилните и вредните съвети » Правилните съвети

13.02.2014, 03:29
За да промените живота си, трябва да се промените! Светът не се променя, другия човек не се променя, само вие можете да се промените  .
Всеки възрастен има вече изградена негова картина на света . Тъжното е, че тази картина не е ваша , тя ни е предадена от други. Като се започне от люлката над нея е работено усилено, нашето общество , който е успяло да ни внедри много погрешни схващания . Ако се замислите, се указва,че живеем в един измислен свят . В един свят, където не всичко е като във филмите и по телевизията ,в книгите и лъскавите списания , преподаването в училищата и университетите ... Вашата  сегашна картина на света е илюзорна и невярна. И в тази картина на света хората,  мога да се променят само сами. В рамките на всеки от нас, има планина от проблеми и да се научите как да се справяте ефективно с тях , трябва да се занимавате със себе си, а не с другите. Да променете своята перспектива е трудно. Но никой не ви е обещал лесен живот . Ако искате да бъдете щастливи , тогава ще трябва да работите !
Това е основният проблем по пътя към радикалното подобряване на живота .А не конкретни проблеми и ситуации , възникващи сега , който не можете ефективно да решите. В най-добрия случай това ще запълване на пукнатините в стената , но след известно време цялата къща ще се срине , защото е необходимо да се отстрани причината .
За да се превърнете в успяла жена , първо ще трябва да преразгледате своите възгледи,своя мироглед . За това  трябва да  изкарате някакъв курс по изкуство на взаимоотношенията ( или да си вземете книга  или росто да правите упражненията и да четете тук , да проверявате на практика абсолютно всички задачи. В резултат на това вие ще имате нови вярвания, доказани със собствената ви практика .
И това ще ви даде възможност да получите желаните резултати в живота.
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©