- С какво да започнете - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:25
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » С какво да започнете

10.02.2014, 03:34
Взаимоотношенията са крехки като кристална ваза . За съжаление , много  започват да го разбират , когато връзката е приключила, когато той си тръгне , може би дори с друга. До този момент жената, макар и добре да вижда, чувства и разбира близостта на колапса ,  не прави нищо , те често живеят и работят точно както и преди, с надеждата някой добър магьосник , да дойде и да промени всичко към по-добро и всичко да върне към старите дни и да живеят като в  приказка ... Но такъв е животът ! Той отрезвява ... Вие просто пропускате времето, когато  можете все още да направите нещо бързо и най- важното е, че по  лесно може да се направи (най-малкото поне да се извините. ) По това време, все още можете лесно и безболезнено да предотвратите скъсването и да внесете искра във вашата връзка . Не забравяйте, че превенцията винаги е по-лесна и много по- ефективна от лечението . Ако не сте в състояние да разберете как да се действа ,  се консултирайте с психолог или слушате съветите на близките си ... Всякакви проблеми , дори и най -незначителните по ваше мнение , е необходимо да се решават веднага. Разберете, че сами по себе си те не са решени , а само се натрупват и в крайна сметка чашата прелива . И тогава, най-вероятно, няма да има просто решение на този проблем или ще изисква много усилия .
И случва се най-лошото - той си тръгва. Това е един много силен шок за всяка жена . Разбираемо е, как се чувствате сега тежко и непоносимо е да бъдете без него . Отчаянието и депресията ви парализират ... Често в тази ситуация , жените не могат да намерят себе си , защото  смятат, че няма да могат да обичат някой друг . В това състояние, жените често спират да мислят и не могат да действат правилно, за да направят каквито и да било конструктивни стъпки. Какво да правите?
Първо , необходимо е  да се успокоите и само тогава ще можете да  намерите начини за решаването на тази ситуация . Ако имате нужда от това , отидете при приятелки ( психолози и т.н. ), те ще ви разберат и успокоят и ще върнат във вас здравия разум , така че да можете реално и конкретно да действате. Или  намерете сили в себе си излезте от депресията,  успокоите се за да можете да направите правилните стъпки , да се разберете и да  избегнете грешките от миналото , намерите смисъла на живота и  откриете вкуса му . Във всеки случай, за да го върнете , първо трябва да се успокоите и само тогава е възможно да търсите  конструктивни начини да си го върнете . Без това нищо няма да се получи ! И ако сте се успокоила и сте решена да направите всичко възможно, за да може да го върнете и да намерите нов смисъл в живота , четете нататък.
На второ място , трябва да разберете , че не може просто да се върнете в миналото или нещо подобно , да си върнете старите отношения . Необходимо e да  възприемате тази ситуация като изпитание на съдбата по пътя ви към истинското щастие , което се дава на човек, така,че да стане по-мъдър и по-силен . Приемете случилото се като сигнал да преосмислите целите си в живота , като знак за необходимост да  преразгледате своите възгледи,са придобиете  нови знания , да проектирате и развиете собствените си способности и умения. Миналото си е отишло завинаги и никога няма да се върне,  миналото -  е призрак ,който да се преследва е безсмислено
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©