- С какво да започнете - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:19
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » С какво да започнете

10.02.2014, 03:21

Също така, сега във вас бушуват отрицателни емоции на повърхността на съзнанието , които трябва да бъдат ограничени и да се отървете от тях . За да се постигне това, трябва да  започнете възможно най-скоро да го забравяте ( на ниво на съзнанието) ,  да освободите главата си от него , от предишните емоциите и стереотипи ,  доколкото в главата ви ( или по-скоро на повърхността на съзнанието ) има само отрицателни емоции. Човешкият мозък е проектиран така, че да помни всичко отрицателно и бързо да забравя всичко положително ( положителното отива някъде в дълбините на подсъзнанието ) . И така, сега е важно да  забравите цялата негативност , всичко, което помрачава отношенията ви ! Тези отрицателни емоции не  ви дават възможност да работите нормално, те  ви унищожават и вие трябва да се отървете от тях . Всяко общуване с него сега само ще влоши ситуацията , защото трябва първо да си възвърнете силата и да се отървете от негативното настроение към него. В противен случай във връзката ви отново ще  се издигнат стени , а не мостове . Положителните емоции от него дори и останали , те са дълбоко в подсъзнанието , така че за това можете да бъдете спокойна . Това са само повърхностни емоции , които са ви заплеснали точно и  не ви дават да живеете обикновено и да действате правилно . А сега , повече от всякога имате нужда от самочувствие в своите способности и чар , и ясна програма за действие. Затова, сега е необходимо да избягвате всякакъв контакт с него.Сега сте обсебена от идеята за нрго и това състояние първо е  необходимо да се унищожи, да го замените с жизнерадостност , веселие и конструктивност. Единственият начин, по който наистина може да постигне нещо, е това ! Когато имате предишната увереност , едва тогава ( не преди това ! ) Може да предприемете някои стъпки, за сближаване за завързване  на новия роман . Да започнем с това , че трябва да бъде само мимолетно , като случайна среща на улицата или където и да е, но той просто трябва да ви  види , и вие не трябва да гледате в неговата посока , трябва да се държите така, сякаш  не сте го забелязала. По реакцията му ще разбереш възможен ли е нов роман . Ако той е безразличен , а след това нищо няма да стане ... Ако той покаже интерес , то тогава можете спокойно да развивате отношенията , да ги изградите на ново място . Но  за това в следващите глави ...

И така, първото нещо е да  повишите самочувствието си и привлекателността до предишното, или  по-високо ниво. Това изисква известно време . За някой ще са достатъчни седмици някой ще се нуждаят от един месец, шест месеца, а някой дори повече. И през това време е необходимо да няма никакъв контакт с него .

Как да го направите? Една поговорка казва: клин клин избива . Това е мястото, в главата ви ( на повърхността на съзнанието ) , заето с негативни мисли , и нещо, което трябва да бъде запълнено от нещо друго , но с положителни емоции. Това е единственият начин да можете да подобрите самочувствието си и самоувереността си и да действате по нататък . В следващите глави ще намерите упражнения,който ако усърдно правите , ще бъдете в състояние да тръгнете в правилната посока и да си възвърне самочувствието .

 

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©