- Първата стъпка - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:24
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Първата стъпка

12.02.2014, 21:41
И така вие сте се успокоили , разбрали сте грешките си , работила сте върху причините , които са ви довели до разрива на отношенията ... И най-важното , променяте се! И все още  искате да го върнете обратно и сте готова да направите всичко за това. Какво да правите?

Най-простия и най-ефективен начин за вас - е да му напишете писмо . Но не просто писмо, а вълшебно :-) Искам да кажа , че ако го напишете правилно , то ще има мощност на атомна бомба ! Вземете това на сериозно. Изключително важно е, да го направите много добре , така че да напишете това писмо си дайте достатъчно време най -малко три дни , а , може би и повече , така че да можете да мислите няколко пъти на ден , спокойно , без излишни емоции , защото грешки ту са са недопустими . Вложете в писмото цялата си душа , бъдете искрени - той трябва да го забележи , да разбере и почувства . Това писмо е изключително важно  всяка твоя дума ! Тя може да бъде написана с чувство на хумор, но да ви възвиси над ситуацията . В този случай може да се наложи да засегнете гордостта си . Но ако сте готови за всичко , тогава сядайте и пишете .

Какво НЕ трябва да бъде писмото ? Първо , никакви упреци , обвинения и претенции ! Нито едно ! На второ място, без обиди и нереализирани очаквания. Без договаряне (аз ще ти дам това ,ти ми дай нещо друго ) или доказателства за вашата правота . Това само ще го нарани и ще се опитвате да хвърлите вината върху него, макар че винаги  виновни са и двамата ( а ти  в много по-голяма степен, тъй като си пазител на семейното огнище!) .

В писмото трябва да има три идеи. Първо, Пиша ти, не за да те върна (това е основната идея ) . На второ място , аз просто искам да ти благодаря за всичко, което направи за мен. Само с теб , аз бях щастлива. Тук ще напишете за какво точно искате да благодарите , какво е доброто , което е направил за вас. И на трето място ,прости ми за това, че аз съсипах всичко със собствените си ръце , с недоволство , оплаквания , избухвания , обвинения и т.н. (Тук изброявате всичко, което е  било в действителност ) и довиждане .
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©