- Първата стъпка - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:25
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Първата стъпка

12.02.2014, 21:41


По-добре да го напишете на хартия и да го изпратите по пощата , не на емейл. За да бъде по-ефективно !Написахте ли го ? Изпратихте го ? Перфектно ! Сега забравете за него , изхвърлете го от главата си ! Защо ? Препрочетете внимателно това, което сте написали основната мисъл на писмото.Написала сте в писмото , в началото , че не искате да го върнете обратно . Спомняш  ли си? Добре ! Така че започнете да се държите в съответствие с това, което сте написала. Винаги трябва да изглеждате неустоимо , винаги усмихната ( на него първо ) , и по-положителен поглед върху света ,  бъдете весела и забавна! Ако сте направили всичко правилно , той ще се върне.

Защо ще се върне ? Както вече знаете , мъжът се връща и се опитва отново да изгради един нов роман от нулата,но само ако той  ви възприеме като съвсем различна жена ! Това е от решаващо значение ! Това писмо е  насочено точно към това, така че той да те види, напълно различна, благодарение на писмото той ще погледне на теб с други очи и от друга страна . Той ще е сигурен, че нещо не е забелязвал във вас ,нещо много ценно за него.

Разбира се, това е манипулация ! Но ви дава шанс да започнете отначало. Важно е да се помни , че всяка манипулация създава илюзия а тя винаги действа за много кратък период от време , който ви е необходим за да  можете да решите  основните причини за раздялата ! За да изградите мостове , а не стени в отношенията. И това най-вероятно ще бъде последният ви шанс ! Ето защо първо трябва да се промените! И , преди всичко , да осъзнаете всичко, което сте изброили в 3 те идеи в писмото , и веднага започнете да  развивате други навици и стереотипи на поведение и при общуване с него постоянно,трябва да пазите всичко в главата си . Променяйки се , научете се да гледате на света позитивно. Като цяло , е необходимо първо да се промените ! Това е ключът към успеха! В противен случай , какъв е смисъла на завръщането му , ако след  всичко, до края на живота си с него те чака страдание ( защото не си се променила и не си разработила необходимите умения ) и в крайна сметка ще го мразиш, и в крайна сметка ще се разведеш сама ...

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©