- Причините - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:21
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Причините

12.02.2014, 20:44
Добре, е да  се успокоите и след това  да решите как да  действате разумно , как да живеете нататък в тази ситуация . За начало спокойно трябва да разберете какво го е накарало да си тръгне . Каква е истинската причина ? В него има точно, негови вътрешни причини в отношенията ви нещо е било нередно, нещо, което сте направили погрешно. И тези причини е необходимо да се намерят , тъй като те са ключът към успеха. И  трябва да започнете да ги търсите в себе си, да се търси отговор на въпроса " Какво сгреших ? " и " Каква е моята грешка ? " След това  да си изясните поведението му ,какво не го е устройвало във вашите отношения и  готова ли си да се смириш изобщо. Може би просто се надявате , че той магически ще се промени , а в действителност той не е мъжът, с когото бихте искали да живеете живота си . Като цяло, това е необходимо, за да  разберете причините . И само като ги разберете , може  да вземете конструктивни решения за помирение и възобновяване на отношенията или да го приемете като тест на съдбата по пътя към щастието с друг , наистина достоен за вас човек.

И така, причините . Помислете ,наистина ли всичко във връзката ви е било толкова добър, колкото е изглеждало ? Може би сте взимала желаното за действително ? Спомни си неговите действия , неговите думи и постъпки и временно забравете , думите му (особено казани по време на раздори и изясняване на отношенията ) . Мъжете често казват едно, а вършат съвсем друго ... Ако той си е тръгнал , значи сега има негативно отношение към вас за вашите действия и постъпки. И всичко, което казва е извинения , а не причини .А истинските причини могат да бъдат многобройни ...

Най-простата и честа причина - това е обидата . Мъжете са много докачливи , особено ако по някакъв начин нараните болното им  мъжкото его. Ето защо, трябва да се научите да бъдете тактични с мъжете ! Втората причина - ревността . Погрижете се  вашите приятели и колеги да не ви се обаждат пред него и  в мобилния си телефон да нямате SMS -си, който може да се разбират по двусмислен начина . Уверете се, че в жабката на колата  или в чантата си нямате презервативи ... Тези две причини често се срещат в началото на връзката .
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©