- Подобряване на самочувствието - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:18
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Подобряване на самочувствието

10.02.2014, 04:23
За да  подобрите самочувствието , да се отървете от зависимостта и да придобиете увереност , има много различни упражнения . Ще разгледаме само едно от тях , защото то е подходящо като първа стъпка към почти всичко. Така че, това, което трябва постоянно да правите е едно известно упражнения за повишаване на привлекателността , така наречената медитация върху въображаем партньор.

Както добре знаете , привлекателността - това е вътрешна функция на вашата психика . Така че мислете за това като просто упражнение , сутрешно упражнение или като миенето, обличането или като си миете зъбите , както гимнастика на ума. Възможно е, първо да направите усилие , но постепенно колкото повече се упражнявате , толкова повече ще ви бъде по-лесно . И скоро вие лесно ще можете да забележите положителна промяна . Просто го изпълнявайте, и не забравяйте да видите и усетите резултатите .
Така  смисълът на упражнението е : да го забравите, трябва винаги да мислите за някой друг , непознат човек. Трябва да изберете някой сред непознатите мъже ( може  дори и някой от тълпата ) всеки мъж, в който нещо ви харесва , или привлече вниманието ви. И тогава в съзнанието ви започнете да  изграждате любов и всякакви планове с него, представете си колко добре бихте  живели заедно , какво  щастливо и хубаво семейство бихте били ... Опитайте се да направите тази фантазия  по-ярка . Всеки обича да фантазира . За щастие, съм сигурен, че при вас ще се получи добре като фантазия и особено това,че фантазията при жените е много добре развита. И така повече чувства любов , ласки , романтика, секс, груб секс , и дори части от интимни отношения , общи интереси, тих семеен живот , деца  - като цяло, повече въображение и по-ярки фантазии на бъдещ съвместен живот с този непознат . Ако в този момент във вашите фантазии нещо особено ти се отдаде,  следващия път, е необходимо по-нататъшно развитие на същата тема , същата фантазията .
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©