- Какво да правите - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Петък
28.07.2017
21:39
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Какво да правите

09.02.2014, 21:22

На второ място , трябва да разберете , че не може просто да се върнете в миналото или нещо подобно , да си върнете старите отношения . Необходимо e да  възприемате тази ситуация като изпитание на съдбата по пътя ви към истинското щастие , което се дава на човек, така,че да стане по-мъдър и по-силен . Приемете случилото се като сигнал да преосмислите целите си в живота , като знак за необходимост да  преразгледате своите възгледи,са придобиете  нови знания , да проектирате и развиете собствените си способности и умения. Миналото си е отишло завинаги и никога няма да се върне,  миналото -  е призрак ,който да се преследва е безсмислено ... И не забравяйте да  разберете какво му  е липсвало по време на връзката ви . Това е много важно! Това е основната причина , когато една връзка приключва и си е тръгнал тихо , без обяснение . Причината за това е необходимо да се намери. Без това , той никога няма да ви предложи да живеете отново заедно , и всичко, което казва ще е , само оправдания .


След като го разберете в себе си и анализирате своите фатални грешки , можете да си направите план за това как да процедирате , дали да се разделите или да създадете  нови отношения с него на друго ниво . Във всеки случай , трябва да  разберете , че това няма да бъде старата връзката , нищо не може да бъде върнато . Отношенията могат да бъдат възобновени , или, по-добре, да се опитате да ги изградите наново и това  за вас ще бъде една нова връзка на чисто . И за всичко това , което ще бъде трябва да платите със своя труд .

Ясно е, че всичко това не е лесно да се промени , и най-малко, трябва да положим много усилия и работа. Но лесен живот никой не ви е обещал ! Имате много работа върху себе си . Но вие имате голяма цел - да бъдете щастливи . И вие трябва да се промените за тази цел , а не  него. Ако сте с надеждата да възобновите отношенията си с него, тогава си кажете честно : и той, като цяло, струва ли си ? Защото той най-вероятно няма да се промени, поне за сега . Въпреки това, при всички положения вие трябва да се промените, ако искате да бъдете щастливи , без значение със или без него. Кажете си честно, готови ли сте да дадете тези жертви , за вашата цел ? За себе си, самата ? Разбира се, всеки иска да бъде щастлив. Но, за съжаление , твърде много хора не искат да направят нищо, за да  постигнат тази най-желана цел и , като следствие,  цял живот мечтаят за щастието на дивана пред телевизора ... Ако сте готови да работите върху себе си , да се промените , този раздел е за вас.

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©