- Как да се настроите - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:22
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Как да се настроите

12.02.2014, 16:25

Първото упражнение ,  ви помага да се успокоите малко , помага  и да го забравите , да го изместите от моментните си емоции. И , най- важното е, че се увеличава  увереността ви и самочувствието. За по-нататъшно облекчаване на мозъка ви, трябва да се изпълни и още едно нещо - второто упражнение . А именно , да заложите на друг човек , да изключите бившия от списъка си на потенциални ухажори . Във всички случай , отношенията ви ще бъдат различни и той също ще бъде твърде различен, така че това се отнася за всички 100% , независимо от това как и с кого ще бъдеш през останалата част от бъдещия си живот. Това помага да се разширят положителните емоции , прави те  вътрешно самоуверена жена. В резултат на това , помага не само да преживеете по-лесно всякаква ситуация, но също така и да гледате на живота с оптимизъм и , във всеки случай,  да организирате живота си за в бъдеще , и най-накрая да намерите щастието .

За това трябва да преосмислите защо и за какво все още го обичаш . Обикновено момичетата в това състояние, смятат, че те просто не могат да се влюбят в някой друг. Това не е така. Разбира се , това ви изглежда така, сега и ако не направите усилие или упражненията, това състояние на вцепенение може да продължи дълго време, понякога  много години ... Наивни са тези момичета, които са верни и чакат за това  той да се върне някога  при нея. Това е най-голямата грешка правена от жените. Факт е, че по начина, по който сте били преди , той определено никога няма да се върне ! Такава каквато си точно сега , повече не си му необходима, най-много може да се нуждае от една друга променена жена ,която придобила опит да се разбере , осъзнала е грешките и се научила да ги избягва , която знае какво може и трябва да се жертва в името на собственото си щастие. Но това е вече съвсем различна жена ... И ако все още се надявате да се върне , тогава трябва да станете тази друга, мъдра жена .

Така че, сега все още сте  в силна психологическа зависимост от него , което може да се сравни със зависимостта от наркотиците . С други думи , отнеха ви доза и започнахте да се пречупвате :-) ) ) В това състояние , хората крещят от болка и им е все едно как ще получат дозата ( да си върнат любимия човек ) . Ето защо е необходимо  да се отървете от тази зависимост - това ви пречи да действате правилно . Трябва да се научите да живеете без него. Отървете се от зависимостта. Правете тези упражнения и пречупването , ще изчезне напълно и ви е ще сте " излекувани ". И тогава  ще бъдете в състояние да дишате свободно и да видите тежките вериги,от  които сте се освободили . Зависимостта -  винаги е веригата. За да се промените в правилната посока, трябва да се настройте на това, че той може никога  да не се върне , че от сега нататък ще живеете без него. В крайна сметка , това ще ви позволи напълно да се освободите от него и да започне нов живот с или без него, както вие пожелаете . Как да го направите? Изпълнявайте  второто упражнение.

Същността на това упражнение е постоянно да получавате положителни емоции. Преди това източник на тези емоции  е бил той, сега  трябва да бъде нещо друго , лесно достъпно за вас. За да  постигнете това, постоянно си повтаряйте , че това е вашата основна цел да си доставяте удоволствие в живота във всичките му направления  - в храната , в облеклото , в културния ви живот , нещата който правите , и т.н. Купете си любимите ви лакомства , красиви неща , отпуснете се , отидете където винаги сте искали да отидете на любим спектакъл или филм , който винаги сте искали да видите . Така изпълнете живота си с радост , давайте  сами на  себе си малки удоволствия и го правете всеки ден ! По принцип трябва да живеете не в очакване на завръщането му а да живеете в името на собственото си щастие  и да получавате удоволствие от живота . Намерете радост и удоволствие във всичко, което ви заобикаля , напълнете всеки ден от живота си с малки и големи радости . Всичко това ще ви позволи да  укрепите още повече  своята привлекателност , така че накрая се ще почнете да излъчвате флуиди , които ще привличат вниманието на околните мъже . Вие със сигурност ще го видите , и почувствате . А това би означавало, че този урок сте го изпълнили перфектно.

 

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©