- Как да се държите - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:23
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Как да се държите

12.02.2014, 17:39
Сега нека да видим как да се държите с него, ако той изведнъж се върне? Факт е , че мъжете често правят стъпки към помирение , които често завършват с пълен провал , заради същите дреболии ... Какви са най- често срещаните грешки на жените  в началото на една нова връзка с него ?

Първо,  трябва ясно да знаете и разберете , че сега в него има само стари отрицателни емоции - от алергия , да цялостно отхвърляне или дори отвращение. Дори ако сега говорите , той в действителност  дори няма да ви слуша , ще пропуска покрай ушите си  вашите думи. Той е изработил за вас сега устойчиви негативни рефлекси като кучета на Павлов , тези рефлекси се отнасят за абсолютно всичко, което някога ви е свързвало . Поради това, нищо не трябва да му напомня  за предишната ви връзка. И така, най-голямата грешка е да се опитате да възстановите отношенията си с него, точно както са били в началото на отношенията ви, колкото и прекрасни да са били в началото . Сега всички минали отношения ,дори и най-приятните моменти той , свързва с отрицателни емоции , така че те трябва да бъдат внимателно забравени и ще бъде голяма грешка , ако му напомните за някои моменти от миналото,било то и най-приятните ! Всичко това само ще го раздразни и ще усложни ситуацията ...

Така  първото правило : трябва да се опитате да забравите всичко, което някога е било , и да  избягвате всеки намек за някакви събития в миналото , които сте преживели , колкото и хубави да са били ! Започвате чисто нов роман ! И ако го искате и по някакъв начин , направите намеци , за неща свързани с миналото , всичко ще завърши с неуспех . Нищо не трябва да му напомня за миналите ви отношения . Трябва да се избягват предишните места за срещи и  местата, където сте били заедно . Би било голяма грешка , ако си направите среща на едно от предишните  места , дори и ако той сам  го предложи ! Всичко трябва да бъде по ново и желателно на места, където никога не сте били заедно. Ще бъде грешка , ако отидете на вашето любимо кино , театър или концертна зала да се държите както преди. Това веднага ще му напомни за всичко негативно , което е свързано с теб! И ще  угаси всякаква искра  , готова отново да се възпламени във вашите сетива с гръм и трясък ... По принцип всичко, което някога сте имали трябва да забравите ! Всичко това само ще го дразни на подсъзнателно ниво , несъзнателно ще причинява отрицателни емоции. Ако не можете да промените  околната среда,  трябва задължително да промените поведението си ! Например , ако трябва да отидете някъде , където сте  , обичали да ходите преди заедно , трябва да промените поведението си, то трябва да бъде доста коренно различно от това, което е било преди . Ако във вашият град има само едно кино ,  не трябва да взимате място на последния ред , както преди , в кафенето , вместо  бира да си вземете шоколад и т.н. и т.н. По принцип е необходимо да  промените поведението си ! Ако отидете на някое ново място ,  то трябва да е приятно място , където той ще се почувства напълно свободно (избягвайте гробища , храмове , манастири, държавни учреждения и др.) Така че сега всичко , абсолютно всичко до най-малкия детайл трябва да бъде различно !
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©