- Как да се държите - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:20
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Как да се държите

12.02.2014, 17:33

Започвайки с приветствие (ако сте му казвали , " Здрасти!" Сега по време на срещата трябва да  кажете нещо друго , например, "Привет " на въпроса "Как си " , на мястото на старото " нормално" също трябва да  кажете нещо друго например да му разкажете как се справяте добре в живота , че нямате проблеми ) и дрехите ( променете нищо в гардероба си , направете си друга прическа ) и храната ( забравете за любимите му ястия, които сте му приготвяли преди, и  измисли  други, но не любимите ви диетични или зеленчукови а с месо или други високо калорични протеинови храни) и старите познати места за почивка (вместо този парк предложи да отидете в друг , вместо на кино отидете на театър ) . Всичко до най малкия детайл , е необходимо да се промени !
На второ място , трябва да се научите да се справяте с отрицателните  рефлекси разработени на вас , които няма да бъдете в състояние да победите веднага . Трябва да действате меко и уклончиво , трябва да се промените вътрешно ( и също така да промените малко имиджа си , грим, коса, стил, облекло и т.н. ), да не  познае в теб,  тази която е намразил , и да можете да измамите предишните му рефлекси към вас. Когато успеете да заблудите подсъзнанието му , само тогава ще имате шанс да възобновите предишната си връзка, въпреки че те няма да са същите ,те определено трябва да бъдат други ! Преди да направите нещо,  необходимо е да  прецените дали напомня по нещо на предишните отношения . В началото ще бъде сложно, много трудно да се напрягате и  контролирате , но в крайна сметка като стане навик всичко това ще се получава автоматично , от само себе си , вие просто няма да мислите за него. Ще бъдете в състояние да се промените и след това да промените и връзката си с него . Това ще бъде по същество нов роман с един и същи човек . Единственият начин да се възобнови връзката с него, в същото или дори по-високо ниво. Вие вече го познавате добре , помнете, вашите грешки , които сега трябва да бъдат внимателно избягвани във връзката с него .

Като цяло ,  връзката ви  сега трябва да бъде различна и в най дребните неща ! Всъщност за него това трябва да бъде нова любовна афера с друга жена . Всичко зависи от това, колко скъп е за вас този човек и какво сте готови да направите за вашата цел. Трудно ще бъде , ще трябва да престъпите своята гордост . Разбира се, ако не сте готови за това ,  по-добре забравете за него и търсете някой друг , така че с отчетените грешки да изградите нови отношения на ново място
Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©