- Често задавани въпроси - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:22
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Често задавани въпроси

13.02.2014, 02:05

     1.Винаги ли мога да го върна ?

    Не, не винаги. Например , ако отдавна си е тръгнал и е с  друга и си имат деца , вероятността е нищожна. Но ако той е още сам ,  да започнете нова връзка с него е напълно реално.
    2.Си струва ли си да го връщам ?

    Това трябва сами да решите ! Но първо е необходимо да се успокоите и трезво да прецените всичко , погледнете взаимоотношенията ви отвън. Трябва , да се отървете от негативното минало и болка.Трябва да се научите да живеете без него. Да се отървете от зависимостта. Всички упражнения в този раздел са направени така, че преди всичко да си възвърнете самочувствието и увереността в своите способности (или по-реално да се оценявате ) и способността да мислите ясно . И само тогава ще бъде в състояние не само да  вземете правилното решение, но и да го изпълните . И се заамислете дали имате нужда от този, който вече ви е напуснал веднъж ? Ако ти е необходим , трябва да имате ясен план за това как да започнете нова връзка с него , от нулата . Необходимо е да  разберете причините за ситуацията , в противен случай след известно време всички проблеми ще се  върнат отново .


    3.Как да го накарам да говори открито и да се опитам да го върна ?

    Искате  да говорите откровено с него с надеждата, че може би нещо ще се получи.Вечната надежда може би ... Това е груба грешка. Сега, в сегашното ви положение , той просто няма да ви послуша , и ще стои твърдо на своето . Той вярва,че знае всичко, което може да му кажете.Към вас сега той е алергичен , пълно ви отхвърля,  идентифицира ви с отношения , който той категорично не иска . С такава, каквато сте сега, няма нищо добро някога да се получи! Разберете това ! Той се нуждае от нещо друго, което все още не сте в състояние да му дадете . Това може да стане само когато се промените и той ще ви възприеме по различен начин като нов роман. До този момент , никакви контакти и още повече откровени разговори ... Такъв разговор може само да влоши нещата , пилеете скъпоценните 3 опита , който всеки мъж ще ви даде след раздялата. Така че първо е необходимо да се промените, да станете  друга , така че стъпките ви към помирение да бъдат ефективни.
   

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©