- Често задавани въпроси - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:26
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Често задавани въпроси

13.02.2014, 02:03

4. Всичко прочетох, много е интересно. Но депресията остана и не се появи интерес към живота . Какво да правя?

    Първо и най- важно в такива ситуации е да си върнете душевното спокойствие, за да си върнете и вкуса към живота . Но за това само четене няма да помогне ! Може да прочетете и най- блестящият самоучител  по цигулка , но това няма да ви помогне да свирите. Тези препоръки не трябва само да се четат , но трябва и да се изпълняват ! Само тогава те ще работят и  помагат за решаването на проблемите . Ако не можете да го направите сами , определено трябва да отидете на среща с психолог или терапевт .
    

5.Тези съвети не се отнасят до моята ситуация . Той просто си тръгна мълчаливо , без обяснение. Имам перфектен външен вид , високо самочувствие , уверена жена  съм, в  себе си и своите сили ,много популярна сред мъжете и т.н. Какво да правя ако проблема не е в мен а в него ? И ако той е виновен ?

    За начало разберете,че вие сте твърде далеч от идеалното , защото от идеалите не си тръгват ... Във всеки случай , и двамата сте виновни , и вие, като пазителка на семейното огнище , в много по -голяма степен.
И съвети ще бъдат едни и същи ! Същата последователност от действия . Първо , успокойте се , за да разберете истинските причини ,  да намерите грешките си , и второ,  положете усилия ,  да научите урока на живота ,измени се в резултат на миналите грешки и  станете друга. Започнете във всеки случай със собствената си самооценка. Може да имате твърде високо самочувствие , и да гледате от високо на всеки ( включително и на твоя мъж)След това, разбери причините , които са довели до раздялата, в твойте грешки ( а не в неговите !) . И най-накрая , промени се , като  вземете в предвид миналите грешки в противен случай всичко ще се повтори .
 Не може да  промените друг човек , само вие може да се промените! Животът ни дава уроци и по-важното е , да усвояваме тези уроци , в противен случай животът ще ги повтаря, и всеки път, ще се в по жестока форма ...


    6.Ами ако през тези месеци един или два той си намери друга ?

    Така ще имате по- добър стимул да работите по усилено върху себе си ,  по-бързо да се развивате и да решите ситуацията като цяло , за да изпреварите съперницата си. Насила скъп няма да станеш! За мъжете раздяла - това е удар , удар по самочувствието им и на мъжът също му трябва време (обикновено най-малко 2-3 месеца ), за да се успокой ... Сега, ако той е сам , имате два или три месеца , които следва да  използвате целенасочено , за да намерите грешките си и да преразгледате възгледите си . А освен това, бившият ти ще ви даде поне  три опити за помирение и тук е много важно да се използват тези опити , в противен случай , ако не се промените и останете същите , само ще загубите  и  раздялата ще бъде окончателна ... Във всеки случай , започнете със себе си ! Ако той си е тръгнал, дори и ако  се върне сега, той все едно ще  търси друга , и когато я намери, ще се срещне с нея (може би без ваше знание) и след известно време ще отиде при нея и това вече ще бъде окончателно((( Във всеки случай , сега с вашите умения,  не можете да решите проблема , в най-добрия случай ще бъде илюзия на  решението му , а раздялата ще бъде още по-трудна и шансовете за успех ще бъдат много по-малко ...

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©