- Често задавани въпроси - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:24
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Често задавани въпроси

13.02.2014, 02:02

    

7.Всичко е толкова сложно ... Няма ли лесен начин как да го върна? Навярно има ? След толкова дълго време занимаващи се със себе си, губим време. През това време , той може да отиде с друга ! Можете ли да помогнете за решаването на този проблем по-бързо ?

    Разбира се , вие сте права, че във всяка ситуация за всеки вероятно има бърз, прост и лесен начин за желаната цел , като цяло, магическа рецепта . Но аз не я знам. Единственият проблем е, че за всяка една от вас тази  рецепта е уникална и да я намерите с вашите знания , опит и умения  е нереално ! Ако вие притежавате тези необходими умения и знания , тогава всичко ще е розово. жените страдат от илюзията, че простото решение е някъде много наблизо . И в тези търсения те губят твърде много време  много търсят, тази вълшебна рецепта през останалата част от живота си , дори и когато той няма абсолютно никакъв смисъл ...
Тук  няма да предлагам такива уникални начини за всяко решение на вашият проблем. Тъй като търсенето аа такива пътеки са твърде неефективни и , освен това ,  често са безплодни ! Факт е, че тази магическа рецепта ви трябва сега, а не в рамките на 5 години. В търсене на такива рецепти са ангажирани психоаналитици ( виртуално да го направите е  невъзможно !) . Но хората ходят на психиатър в продължение на години , и не винаги е успешно ... Разберете, че вълшебна рецепта за решаване на личните си проблеми никога не може да има, животът - не е приказка ! Разбира се, всички ние сме възпитани да вярваме в безплатното , че всичко е възможно и в същото време , най- важното, че за това нищо не трябва да правим ! Не трябва да работим върху себе си , и всички упражнения може да изпълнявани в ума ни лежейки на дивана . Ако смятате, че това е така,  не е нужно да четете това.

    Ако гледате реално на света и най-важното  - за решаването на проблемите  сте готови да инвестирате в това усилие и време , то вие сте добре дошли. Тук ви се предлага един от начините,  които е подходящ почти всеки . И това е най-бързият и най-сигурният начин , давайки гарантирани резултати. Какво е по- важно за вас - резултатът или процесът ?
    8.И какво ще се случи, ако той ...

    Като задава подобен въпрос жената търси оправдание , тя подсъзнателно се чувства виновна , но не иска да си го признае .

    В този случай , трябва първо трябва, да си признаете проблема и вината си ! " Признаването на проблема - половината от успеха в решаването му " ( Фройд ) Докато ние не си  признаем, че сме болни , ние отлагаме посещението при лекаря . Но ако искате да се възстановите, да се промените и да бъдете щастливи ,това е необходимо да се направи. И това трябва да започне с признанието на вината , че не сте  успели да изградите взаимоотношенията и семейството си. Спомнете си  откъде започват американските филми за алкохолици, които са решили да станат трезвеници. Те започват с признаването на проблема , т.е. с факта, открито да си кажат : " Да , аз – съм алкохолик " И това е опростено признаване на многобройните ви проблеми за много е  наистина трудно ... Но това е -  първата  необходима стъпка, за да се замислите и да започнете да се променяте. До този момент докато алкохолика си казва  "Мога да се откажат по всяко време , ако поискам  ... " , нищо няма да се промени. Защото той няма да поиска никога ... Само когато сами честно признаете проблема си ( всеки има проблеми ) и вината си

в това , само тогава може наистина да решите ситуацията !
    

9.Ще бъде ли това най-добрият начин в моя случай ?

    Тук  не се предлагат уникални и оптимални за всички прости и бързи решения на вашите проблеми. Защото , от една страна , виртуално е невъзможно по принцип , и, от друга страна , ще е твърде неефективно , и , освен това, често безплодно ! В допълнение към уникалните пътеки обикновено са необходими и уникални умения, които вие просто нямате , в противен случай не бихте били в тази ситуация ... Тук ви предлагаме един  начин , който е подходящ за почти всеки един от вас. Може би  този начин не е прост и лесен , но той е подходящ за всеки да реши проблема си сам.
 10.   И какво, ако ние се разведем и се преместим в различни градове и не общуваме ?

   Ако  наистина ще се промените и сте готова да започнете връзката отново , тогава имате шанс. Възможно е сам да  се обади( ако сте били заедно достатъчно дълго , след известно време той все ще иска да знае как сте сега ) или може да направите първата стъпка и да намерите неутрално извинение, да се обадите първа (или да бъдете там, където е той ) .
   

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©