- Често задавани въпроси - Как да си върнете мъжа/любимия - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:21
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Какво да правите [3]
С какво да започнете [3]
Подобряване на самочувствието [2]
Как да се настроите [1]
Как да се държите [2]
Твоите грешки [1]
Причините [2]
Първата стъпка [2]
Често задавани въпроси [4]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Как да си върнете мъжа/любимия » Често задавани въпроси

13.02.2014, 01:58

   

11. Мисля, че съветите ви са грешни .Има метод  Б. Които е в  напълно различен, дори противоположен от вашия.

    Вие сте усвоили техниката Б  ? И я прилагате на практика ? И решихте проблема си ? Не? Не сте ги решили? Вие може да  сравнявате само това, което познавате добре . И  да сравнявате вашите илюзии е безсмислено.

    Целта на всички ни е една - личното щастие . А пътят към тази цел може да бъде различен. Точно както в планината може да има само един връх а пътеките могат да бъдат много . Най-примамливите пътеки водят до никъде , минаващи по ръба на пропастта ,  стават непроходими и завършват в скали ... По такива пътеки може да се скитате през целия си живот , но да не успеете да  приближите до върха дори на метър . Проблемът е да се намери път, който  гарантирано да доведе до желаният връх за  определено време .За всичко трябва да се плати , в противен случай ще се разплащате ! Ясно е, че колкото по-бързо искате да се движите, толкова повече сила ,  трябва да се инвестира . Колкото по-бърза е една кола, толкова по-мощен трябва да е нейният двигател и  ще консумира повече гориво .За скоростта също трябва да платите , ако искате да се радвате на живота и взаимоотношенията сега, а не когато отидете в старчески дом ...
   12. И ако аз не искам да се променя и да бъда различна? Възможно ли е да се направи така , че той да се върне ? Можете ли да дадете такава рецепта ?

    Всяка такава рецепта помага да се направи само един ход в играта , наречена живот , и какво следва ? Животът - това е една игра. И  важен не е един ход а крайният резултат , изходът от всички игри . Вие също трябва да спечелите тази игра , т.е. да живеете живот в хармония и щастие. Ако ви останете същата , и той  се върне,  края на играта ще бъде същият

    Ако не искате да се промените,  какъв е смисълът да се върне любимия , ако след  всичко, до края на живота си с него ви чакат страдания ( защото не сте се променили и не сте разработили необходимите умения ) и в крайна сметка сама ще се разведеш и ще го намразиш?
    13.Вие пишете , че трябва да се променим и да бъдем по-различни. А това означава да  лъжем ! Лъжете себе си!   За мен това е отвратително ...

    Да се промениш - това не означава да лъжеш. Напротив ! Това означава, да разшириш своите представи , научете се да гледате света от друга гледна точка , на първо място , да се научите да виждате само положителното във всичко. Няма зло без добро. Във всеки случай , има както отрицателни, така и положителни страни . И ние трябва да се научим да виждаме положителното.

    Проблемът е, че жените обикновено  виждат само негативната страна , обичат да обсъждат проблемите и отрицателните страни и търсят недостатъците във всичко . Например , съпругът не е минал добре килима с прахосмукачката. В такива случаи , по-голямата част от жените, които изпитват проблеми във взаимоотношенията , показват недоволство : "Виж,има още мръсотия тук  ...  по-добре пусни прахосмукачка веднъж но-внимателно , така че до следващия път да мине повече време.  А ти сега го правиш така,че.след 2 дни отново ще трябва да те моля да чистиш килима ... " Това са емоции , които разрушават връзката. Той все пак е взел прахосмукачка , старал се е. Може би това е първият път в живота му да чисти с прахосмукачка ! Той не е направил нищо лошо. Той просто не се е научил . Човек никога няма да направи за себе си специално нещо лошо , той винаги го прави в максимума на възможностите си ! Кажете ми , правите ли нещо за себе си зле? ? ? Ако кажете, на някой че той се справя зле , той повече това никога няма да го направи! Това е особено важно при отглеждането на децата . Ако на едно дете му се каже, че е направило нещо зле , то завинаги ще убиете в него всякакво желание !Мъжкият мозък цел живот е  като на детето . Ако започваш да го хвалиш намери деликатно начин да му подскажеш , как да го прави и той да се научи. А с критиката се самозалъгвате и разрушавате взаимоотношенията.

Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©