- Как да започнете разговор - Изкуството на общуването - За жените и мъжете - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:25
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Изкуството на общуването [1]
Оставете го да доизказва мислите си [1]
Убедете се,че ви слуша [1]
Речта му без подтекст [1]
Изкуството да слушаш [1]
Как да започнете разговор [1]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 За жените и мъжете 
Главна » Сайт Каталог » Изкуството на общуването » Как да започнете разговор

07.02.2014, 21:26

Как правилно да започнете разговор с мъж ?

Една жена може просто да се каже :
- Хайде да си побъбрим!

С мъжа това няма да работи ! Ако сте чели за особеностите на мъжкото възприятие , ще бъдете в състояние сами да си отговорите как мъжа ще реагира на това ? Правилно . Този въпрос ще го постави в недоумение! Как да започнете с него, че всичко да е добре ? Един мъж трябва да контролира ситуацията , и за тази цел трябва да знаете точно целта на разговора какво искате от него , в противен случай той ще бъде нервен и ядосан и може да избегне разговора или да се опита да смени темата . Така че първото ви предложение винаги трябва да бъде математически точно по отношение на цели ( и време) поне за началото на разговора . Това може да е въпрос или молба . Най- важното е, те да са точни!

И накрая , вие знаете ли точно какво искате от него - той да ви изслуша като жена или да ви помогне за решаването на вашите проблеми, като мъж - и трябва веднага да му го кажете , че той да знае как да се държи .

например
- Много ми е интересно да разбера как се работи на синхрофазотрон , с който ти работиш . Обясни ми това устройството.
- Имам нужда , да ми разкажеш какви атракции , мога да разгледам, когато съм във Венеция. Ще ми кажеш ли след като свърши футболния мач?
- Кажи ми , моля те, къде се намира Хеопсовата пирамида ?
- Как завърши мача"Спартак " с " Зенит " ?

Ако имате проблем в работата и искате той да ви помогне , ясно формулирайте проблема ( и отговора ), който трябва да се реши
- Имам нужда от твоята помощ , да ме посъветваш как да се държа с шефа . Той ме задържа на работа . Аз изислих няколко варианта за моите действия , и искам да ти разкажа за тях. За мен е важен твоят мъжки поглед върху тази ситуация, за да реша правилното какво да правя.

Мъжът на всички ваши проблеми реагира по един и същ начин - той започва да мисли , как да ги реши ! Така че, ако нямате нужда от съветите му , трябва незабавно и правилно да му се кажете това, което искате от него , само за да ви изслуша и съжали . Това е! Че не е необходимо да решава вашите проблеми , вие можете да ги решите сами (или вече сте ги решили ), и от него очаквате само съчувствие , да ви изслуша внимателно, и да ви съжали. И не забравяйте да кажете какво означава във вашето разбиране думата " да ви съжали " ! Не е достатъчно просто да я кажете,
- Съжали ме !
Би било грешка ! Опитайте се подробно да му обясните това, което искате , дайте му ясен план и последователни действия.
- Съжали ме , това значи да ме прегърнеш , помилваш по главата, да ме целунеш , да ми кажеш , нещо хубаво например,колко добра и удивителна съм!

Ако искате един мъж просто да ви слуша като друга жена , без никакви рецепти и решения за проблемите ви , то трябва задължително да му кажете преди започването на разговора . Трябва задължително да му каже те,че от него не се искат никакви решения , планове за военни действие или постъпки. Че той може просто да се отпусне и да слуша за вас, това ще бъде достатъчно .
- Имам нужда от теб , за да ме изслушаш и просто да ме съжалиш( той трябва да знае , точно какво имаш в предвид дай му точни инструкции ) .
Можете да определите време за това, добавяйки в края на предходната фраза :
- След вечеря , искаш ли ?

Най-добре е, ако като цяло да сте му посочили темата на предстоящия разговор да назначите точно време и място , тогава той лесно ще се съгласи с вас и ще бъде внимателен слушател . Особено поради това че не искате нищо . Можете да бъдете сигурни , че в този случай той ще се съгласи и ще получите точно това, което искате . Важно е да говорите само за себе си и децата си , техните успехи и неуспехи а не да му предавате клюки, който сте чули от някой друг . За да преразказвате клюки и чисто женски теми , по добре се обърнете към приятелката си.

Вжно е да се научите как да формулирате точно какво искате от него , още повече ако искате да го видите пред себе си в ролята на внимателен и добър слушател , ако искате да говорите с някого. Той ще знае точно как да се държи и ще е спокоен и приятелски настроен.

- Бих искала да ти разкажа как ми мина деня . Ще ми отделиш ли време след вечеря ? Не ми трябват никакви решения , просто искам да ме изслушаш ! Просто имам нужда да поговоря с някого!

Давайте смело ! Мъжът правилно ще възприеме вашата цел и освен това, ще ви бъде благодарен !


Прегледи: 0 | Добавено от: heatwave | Тагове: правилно, разговор, Как, Да, започнете

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©