Хороскопи - АСТРОЛОГИЯ - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:17
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Астрология [1]
Хороскопи [12]
Астероиди [0]
Аспекти [0]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 АСТРОЛОГИЯ 
Главна » Хороскопи

Zodiac Images
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 267 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014


Zodiac Images
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 272 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014


Zodiac Images
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 286 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014

Zodiac Images
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 311 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014


Zodiac Images
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 216 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014


Zodiac Images

Годишен хороскоп рак

Има някои стресови астрологични конфигурации в небето през цялата 2014 г.  на кардиналните
знаци Овен , Рак, Везни и Козирог, вероятността е да изпитат повече тестове , предизвикателства и промени. Ракът по своята същност е чувствителен и емоционален. Раците, харесват
създадените удобства , сигурност и безопасност ,  когато за първи път са изправени
пред промяна и катаклизми , имат склонност да се скрият на  място с относителна безопасност , а понякога и да се оттеглят в техните черупки.  Раците често са уязвими , това е защото са доста емоционални . Въпреки това Ракът е един от най- упорити от слънчеви знаци . Така че, въпреки че 2014 г. ще бъде време за тестване на кардиналните знаци като цяло , Рак може да се справи по-добре , отколкото всички , което се дължи до голяма степен на благоприятните изравнявания между трите водни знаци, Рак, Скорпион, Риби .

Независимо от това, промяната е неизбежна и част от живота, особено за кардиналните знаци през 2014 . За щастие на рака обаче , там е наличието на Юпитер , великия бенефик и е там до юли . Влиянието на Юпитер обикновено е благоприятно , защитно и дори късметлийско. Присъствието на Юпитер във вашия слънчев знак, обещава повишено доверие , оптимизъм и възможности  и може да ви помогне в процеса на промяна и трансформация напред . Благоприятната и късметлийска страна на Юпитер е вероятно да свети особено ярко за тези видове раци ,който са  родени в началото на юли, около две седмици в края на февруари и началото на март. Докато  по това време можа да нямате много възможности , то Юпитер ще ви помогне да направите много от промените , след това .

Прехода на Юпитер в Лъв от юли показва, че може да има подобрение във финансовите ви дела през втората половина на 2014 година. Тъй като Юпитер , когато е в Лъв , ще бъде в хармония с планетите в Овен , работата и професионалната зона на слънчевата ви диаграма , може да откриете, нови възможности за работа,който  ще се предоставят през втората половина на годината.

Сатурн  е в Скорпион през 2014 година. Тъй като Скорпион, като рака , е воден знак , Сатурн ще бъде в благоприятен синхрон в съответствие с рака през 2014 . Сатурн оценява  търпението , постоянството и добрата старомодна упорита работа. Със Сатурн в хармония с вашия слънчев знак, годината може да бъде много продуктивна . За да извлечете максимума от влиянието на Сатурн трябва да сте готови да запретнете ръкави.Благодарение на господаря на вашия противоположен знак  Козирог , също има какво да се очаква в отношенията  , лични , професионални и романтични . Може да откриете, че любовта и романтиката може да се развият в области, в които има възможности  да се забавлявате . Ако имате някакви специални интереси или хобита , които споделяте с другите, там също може да намерите любовта . Повишено ниво на интимност в личните ви взаимоотношения е залегнато през тази година . Въпреки това, освен ако не сте планирали разширяване на семейството си, трябва да  вземете предпазни мерки .

Другото благоприятно влияние идва от друг воден знак , Риби . Нептун, планетата на фантазията, илюзията, заблудата, въображението, вдъхновението , пристрастяването и саможертва , бавно си пробива път през първата част на Риби . Влиянието на Нептун е коварно и често може да бъде доста по- трудно да се справите с енергията и , особено когато сте в стресови периоди в съответствие и по отношение на признаците в конфликт с мъглявата и природа . За щастие на рак , не само Нептун е в Риби , третият от триадата на водните знаци ,който е в хармонично  съответствие с рака , мъглявия характер на Нептун не е непознат за  сантименталността и въображението на слънчевият ви знак . Всички раци са склонни да изпитват влиянието на Нептун , в различна степен. Въпреки това, тъй като Нептун се движи много бавно ,  тези, родени в края на юни,  са склонни да изпитват влиянието на Нептун, най-силно през 2014 година. Като Нептун си проправя път през Риби , тези, родени по-късно през юли все още имат какво да  очакват с нетърпение .

Има две затъмнения през сезоните всяка година. Затъмненията се случват, когато нови и пълни Луни попадат в непосредствена близост до Северен или Южен лунен възел .Северен и Южен лунен възел винаги са един срещу друг , и отнема около 18 ½ години да пътуват назад през знаците на зодиака . Следователно, възлите прекарват около 18 месеца при всяка двойка противоположни слънчеви знаци . През 2014 г. Северен възел ще се пътува през Везни , докато Южен възел преминава през Овен , знакът противоположен на Везни. Затъмнението ще се проявят през 2014 г. , когато Слънцето преминава през знака на Овен и знака на Везни и това ще се случи , повече или по-малко , през пролетта и есента . Тъй като Овен и Везни представляват две от най- съществените области на вашата слънчева диаграма, пролетта и есента е вероятно да бъдат интересни времена за вас.

Възлите ,следователно и затъмненията представляват ос, която се подчертава кариерата , призванието и статута и на въпроси свързани с дома, семейството и домашните неща и други. Може да има моменти през следващата година , когато ще сте изправени пред избор между даване на приоритет на професионалното и кариерно развитие или дома и вътрешни въпроси. Макар че не може да бъде, казано просто, най-общо казано , астрологически времето предполага, че  вътрешните въпроси, следва да имат приоритет . Присъствието на Марс във Везни за първата половина на 2014 г. предполага определено количество стрес, катаклизми и повишена активност може да  окаже разсейващо влияние в личния ви живот, ако насочите вниманието си извън дома някъде другаде. Това няма да е време да можете да скриете нещата , или да останете до късно в офиса , ако имате належащи въпроси за решаване у дома си .

Наличието на Уран в Овен и Плутон в противоположния знак на Козирога е причината за предизвикателствата, пред които са изправени кардиналните знаци , споменати по-горе. Подобно на Нептун, Уран и Плутон се движат бавно през знаците. Уран ще пътува между 8 ° - 16 ° на Овен а Плутон през 11 ° - 13 ° на Козирог , съответно през 2014 г. , съответно тези раци  родени през първата седмица на юли, ще усетят влиянието на Уран и Плутон, най- очевидно и драстично тази година. Тези раци , родени в края на юни вече са минали през това, докато тези, родени по-късно при тях още се очаква  да дойде. Дали комбинираното влияние на Уран и Плутон се счита за нещо, което да очакваме с нетърпение  или не, наистина зависи от това колко  устойчиви сте да се промените. Вярно е, че поне в началото , Рак може да бъде един от тези слънчеви знаци , който оказва най-малко съпротивление ,  да се промени. Въпреки това, Ракът е кардинален знак активен и въвеждащ знак , но воден знак все пак . Съчетавайки това подсказва, че когато настъпи промяната,чувството ви за емоционална сигурност и стабилност е това, което вероятно ще ви мотивира да действате .

Плутон и Уран комбинирани,  предлагат нов пейзаж в емоционално и в професионално отношение. 2014 г. е важна година за вас. От време на време , като съдбата надделява тя може дори да е малко плашеща . В живота , нещата, за които съжаляваме, обикновено не са нещата, които правим , а нещата, които не искаме да правим. Вярвате или не , вие сте направени от звезден прах , така че чувствате страх ,  така или иначе.


Категория: Хороскопи | Преглеждания: 548 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014

Zodiac Images

Годишен хороскоп овен

Тъй като през 2014 , Венера ще прекара първите три месеца от годината в Козирог в една от най-
важните области на вашата слънчева диаграма . Това предполага,вашето представяне по най-добрия начин и светлина, пред тези , които могат да бъдат в състояние да ви помогнат да получите
 мястото, където искате да отидете . Също така предполага, че романтичните възможности могат да дойдат чрез вашата работа или призвание. Затова се облечете запомнящо се в началото на 2014 г. ,защото  никога не знаете кой може да срещнете .

Междувременно, продължава присъствието на Уран в Овен ,във  вашият слънчев знак и на Плутон в Козирог , в стресово подреждане в съответствие с Овен , това подсказва ,че през 2014 г. ще продължи процесът на промяна , катаклизъм , трансформация и регенерация,през който минавате през през последните години. Родените в края на март и началото на април са склонни да изпитват ефектите на Уран и Плутон по силно. Повечето мартенски Овни са усетили тези промени и вероятно са привикнали към новия живот и новият пейзаж. Овните родени около 8-ми до 21 април все още има какво да очакват напред . Всички четири кардинални знаци Овен , Рак, Везни и Козирог , са изправени пред подобен сценарий , въпреки че Овен и Козирог най вече може да  почувстват силата от Уран и Плутон .Това е добра или лоша новина е ?

Уран и Плутон представляват промяна. Промяната носи Уран,тя  може да доведе до по-голяма свобода, независимост , откъсване от старите навици и ограничения. Плутон , от друга страна, често носи окончания и завършване, от който няма връщане , но от които за определено време има прераждане или подновяване . Всичко това е част от живота. Проблемите обикновено идват, когато ние се опитваме да се противопоставим на промяната и не сме склонни да се измъкнем от старите навици и ситуации, които са станали твърде познати. Очевидно е, че тези аспекти ще засегнат различни хора по различен начини , в зависимост от възрастта , образованието и културата. Например , някой, който живее в по-ограничена среда или култура може да  намери натиска за промяна по-силен , отколкото тези, които живеят в по-либерални среди. Въпреки това , ако искате да промените живота си , сега му е времето.

През 2014г.  Лунен южен възел влиза в Овен , а Северният лунен възел (който е винаги срещу Южния възел) , е във вашия противоположен знак на Везни . Възлите са много важни в астрологията по редица причини , една от които е защото затъмнения възникнат във възлите . Възлите ще бъдат в Овен и Везни за около 18 месеца и през този период затъмнения ще има през оста Овен Везни. Когато Слънцето се движи през Овен през пролетта и  през Везни през есента , тогава ще има затъмнения . Така че, не само ще трябва да се справяте с Уран и Плутон , но също и с затъмненията в Овен и обратния ви на слънчевия ви знак- Везни, през пролетта и есента . Подобно на Уран и Плутон , затъмненията също са предвестници на промяната. Възлите могат да бъдат считани като пътни знаци , обикновено се препоръчва, да се придвижите към Северния възел и да приемете това, което той представлява  и да се освободите, или да отидете на Южния възел , и това, което той представлява .

Със Северен възел във Везни акцентът е върху сътрудничеството, компромиса и развитието на взаимоотношенията . С Южен възел в Овен , слънчевият ви знак, това е време, да смекчите тона на прекомерните арийски качества. Прекомерните арийски качества биха могли да бъдат твърде много агресивност, импулсивност , нетърпение , своеволие , егоизъм и желание да се справяте сам ,  желание да правите нещата по свой начин, темпото си да  следвате личните си неща. Бихме могли да кажем , че възловата ос  предполага, че пътят напред през 2014 г. е чрез убеждаване , а не натиск , чрез сътрудничество, а не конфликти и чрез партньорство , а не сам.

Пролетта и есента  вероятно ще бъдат значителни за вас. Марс , вашият планетарен владетел , ще прекара първата половина на 2014 г. в противоположния знак на Везни . Това вероятно ще ускори нещата и повиши чувството за неотложност и темпо на активност , особено през първата половина на 2014 година. Това също така означава, че се налага да излезете от вашите методи да печелите благоразположението на другите или просто , че ще намерите себе си в ситуации, в които сте член на екип или група и трябва да работи заедно с другите да се направите нещо .Това може да не е вашият начин и нещата е вероятно да се  усложнят , ако откажете да приемете това . Това също показва, че другите държат ключовете за това, което ви трябва и за там където искате да отидете .

Везни, който е срещу Овен , вашият слънчев знак, е областта на вашата слънчева диаграма , свързана с другите като цяло, и по-специално отношенията . Сега това може да бъдат лични или професионални . Следователно , ключът към взаимоотношения през тази година , както лични, така и професионални, е отново чрез сътрудничество и компромис. Вие ще трябва да излезете от пътя си , за да се настанят други хора, ако искате  нещата да се получат за напред емоционално или професионално.

С толкова много планетарна активност във вашия противоположен знак през 2014 г. съществени промени във връзките  е доста вероятно . Дали това означава край или начало, наистина зависи от текущата ситуация . Независимо от това,е малко вероятно , нещата да останат такива, каквито са , така че , ако търсите любов или ново начало , през 2014 г., особено през първата половина на годината и отново през есента , ще бъде изразително.

От втората половина на 2014 г., когато Марс се движи в Скорпион, нещата трябва да се облекчат. Също е подсилено , от движението на Юпитер в Лъв от юли . Юпитер , повече или по-малко , ще прекара първата половина на 2014 г. в Рак , на вътрешния пояс на вашата слънчева диаграма. Влиянието на Юпитер обикновено е късметлийско  и така вътрешните дела следва да се движат относително гладко. Следователно, това е добър момент да се изградят мостове между семейството и близките , но също така и да се направят промени на вътрешния фронт , във вашия дом,живот или ситуации , дори да направите нещо ако ви се представи възможност . С Юпитер в хармония със Сатурн , финансовите и имуществени въпроси трябва да вървят добре .

Въпреки това, влиянията споменати по-горе , са по-силни и имат предимство пред тези на Юпитер и Сатурн през 2014 . С Юпитер , влизайки в Лъв , зоната на удоволствие на вашата слънчева диаграма, от юли , това е добър знак за вас. Лъв , е огън знак , и е в хармония с Овен , който също е огън знак. Следователно, можете да очаквате Юпитер да внесе известно количество късмет и сполука по пътя си през лятото и към края на 2014 година. С Юпитер в Лъв , вие също трябва да се възползвате максимално от възможностите да се забавлявате , да играете и да се насладите на себе си .

Всичко на всичко, 2014 г. е вероятно да бъде трудна година за Овните . Също така е вероятно да бъде голяма година . Ето защо, ако вие сте подготвени за по-голямо сътрудничество и компромис , особено през първата част на 2014 , няма да имате  граници.


Категория: Хороскопи | Преглеждания: 454 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014

Zodiac Images

Годишен хороскоп Близнаци
 Сатурн ще бъде в Скорпион , през цялата 2014 година.Това е областта на вашата слънчева диаграма , свързана с ежедневието рутинната, домакинската работа, малките работни места, които не могат
да се избегнат или отложат без да усложнят живота ви.Скорпион е също областта , свързана с вашето здраве.Ето защо, със Сатурн в Скорпион цялата 2014 за Близнаците може да се очакват да е доста натоварена . Така,че това е  време, когато просто трябва да тичате със запретнати ръкави и да се заемате с нещата. Тези усилия могат на моменти  да останат незабелязани , въпреки това положените сега усилия ще доведе до ползи по-късно . Тъй като  е вероятно да имате много в чинията си , е важно да се опитате да не поемате прекалено много работа , или отговорности. Ако  отчитаме, последиците за здравето от Сатурн в Скорпион за вас може да се окаже , полезно  да почнете по-здравословна диета или начин на живот. Изчистете себе си, физически и емоционално , това е от ключово значение за вашето здраве и благополучие през 2014 година. Психологически, това би било добро време, за да се опитате да се справите с лошите си навици, натрапчиви зависимости, тъй като влиянието на Сатурн може да ви помогне да упражнявате по-голям самоконтрол и дисциплина .

Наличието на Юпитер , великия бенефик , в Рак до юли вещае добри неща за вас финансово, професионално и дори романтично . Юпитер и Сатурн са съответно във водните знаци, Рак и Скорпион  . Тъй като водните знаци са  хармонично поставени в Юпитер и Сатурн. Ето защо, многото труд и финансови награди са склонни да вървят ръка за ръка . Преминаването на Юпитер в Лъв от юли показва, че ползите могат да дойдат чрез кратки пътувания и да се измъкнете и за повече време . С Юпитер в Лъв , това е добър момент да се учите, особено тези теми и дейности, които могат да ви помогнат да постигнете вашите професионални цели.

Лъв е зоната на вашата слънчева диаграма , свързана , наред с другите неща с комуникацията във всичките и разновидности . Ето защо, с Юпитер в Лъв , трябва да се възползвате максимално от възможностите да общувате. Вашите идеи и мнения да ги представите по най-добрия възможен начин. Тъй като Юпитер също е от решаващо значение за вас, може да се запознаете с някой важен за вас от пътуванията си , чрез учебни курсове или дори на прага ви . Така че внимавайте с говоренето , никога не знаете кой може да ви слуша.

Нептун продължава бавно да си проправя път през Риби ,областта на вашата слънчева диаграма , свързана с кариера , професия , състояние , действия и житейски път като цяло. Влиянието на Нептун често е много коварно , и може да включва вдъхновение , видения , идеализъм и мечти. Така че може да има случаи , когато може да се изкушите да следвате мечтите си и вдъхновението си и  пътя, който докосва сърцето ви . В същото време , ако сте пренебрегвали тази страна от вас, имали сте по-високи домогвания,настойчиво сте преследвали парите за да свържете двата края и след това  сте чувствали дърпане към вашето призвание , вие може да се почувствате малко загубени .

Влиянието на Нептун ще бъде особено силно за тези Близнаците , родени през май родените през юни ще изпитат влиянието на Нептун по-силно през 2015 г. и след това. Тези който имат повече  допир с интуицията си , творчеството,въображението , мистицизма , медиите и изкуствата ще им бъде по-лесно да се справят с мъглявото влияние на Нептун , отколкото тези, които са много закотвени в конвенционалната реалност. Нептун може да доведе до нереалистични очаквания, илюзии , халюцинации и желание да се избяга. Не трябва призива на Нептун да се пренебрегва . Ако сериозно желаете да превърнете вашите мечти в реалност, със Сатурн в Скорпион , и сте готови да запретнете ръкави и да свършите мръсната работа , тогава може и да постигнете целите си .

Риби , често могат да представляват света на въображението , алтернативна реалност и фантазия и с Нептун в Риби също , тези характеристики  се увеличават. Ето защо, професии , които включват работа с изображения, илюзии , проектиране, фантазия , мода , интуиция , състрадание, блясък и медии са областите, който трябва да се  изследват и развиват .

Някои от най- стресиращите астрологични активности през 2014 г. се проявяват в кардиналните , Овен , Рак , Везни и Козирог . Характерен , непредсказуем и свободолюбящ Уран ще бъде  вироглав и независим мислител в Овен имайте на предвид, че Плутон , планетата на завършека, прераждането и трансформация ще бъде в Козирог , и ще има поредица от затъмнения през оста Овен Везни през пролетта и есента . Воюващият Марс , също ще бъде във Везни за първата половина на 2014 година. Ето защо, тя ще бъде кардиналния знак , които трябва да се справи с най- разрушителното астрологично време през 2014 година. Очевидно е, че ние говорим само за слънчеви знаци тук , а  в астрологичната диаграма има много повече неща освен вашият слънчев знак, независимо от това , с изключение на Нептун, което може да бъде доста объркващо на моменти за Близнаците те трябва да успеят да получат през 2014 г. По добра форма и много повече неща.

Астрологически, Козирог е един от домовете на парите във вашата слънчева диаграма. Ето защо, с Плутон в Козирог , може да искате да обмисли сериозно опростяване на финансовите си ангажименти към другите, и да  избегнете да  участвате в дългосрочни планове, сложни или ограничителни финансови договорености. Може също да искате да обърнете внимание на финансовите си дела, сериозно и разумно планиране за вашето бъдеще. Ако не сте го направили вече .

Оста на Везни Овен във вашата слънчева диаграма акцентира на удоволствие и наслада , хобита , приятели, социални кръгове и групи в които участвате,също е свързано с любовни афери и децата също. Ето защо, това са областите, в които е вероятно да има катаклизми  през 2014 година. С Уран в Овен може да се срещне с някои необичайни и интересни хора ,  може да бъде вълнуващо и интересно , от време на време , това може да наруши удобният ви и познат живот.

С активирането на затъмненията през пролетта и есента,  вероятно ще бъде значим период за вас. Южният възел се движи през Овен и най-общо казано , Южен възел е точката на освобождаване, област, в която ние трябва да си тръгнем . Ето защо, може би е време да се облекчи натоварването , социалното, особено ако очакванията, нагласите и мнението на тези, които са в кръга ви , ви ограничава по някакъв начин. Северният лунен възел се движи през Везни, и това е мястото , където  имате най-голям потенциал за растеж и реализация. Ето защо, този транзит през Везни, предполага, че може би е време да  развиете свои собствени независими интереси , хобита и онези неща, които ви доставят удоволствие и забавление.

Ако имате деца ,  те трябва да бъдат приоритет над другите ви социални ангажименти. С Марс във Везни за първата половина на 2014 г. ,  има възможност да се получи малко стопляне с любимите ви хора и  може дори да  намерите някой в социалния си кръг,който се намесва твърде много в личния ви живот . Ако имате хоби или специален интерес , което сте замразили в очакване на подходящия момент ,  може би 2014 ще бъде време,  да се съсредоточите върху развитието на Вашите умения и таланти и да имате време за тези неща, които ви радват , това ще ви даде истинско чувство на удоволствие , наслада и удовлетворение.

Категория: Хороскопи | Преглеждания: 291 | Добавено от: heatwave | Дата: 19.02.2014


Zodiac Images

Категория: Хороскопи | Преглеждания: 209 | Добавено от: heatwave | Дата: 20.01.2014


Zodiac Images
Годишен хороскоп Дева- 2014

Основната астрологична дейността през следващата година е фокусирана главно върху кардиналните знаци; Овен , Рак , Везни и Козирог . Сатурн продължава пътя си през Скорпион през 2014 г
затъмненията през пролетта и есента стават през Овен,Везни и осттаТелец – Скорпион.Юпитер ще бъде в Рак до юли ,след което ще премине в Лъв . Уран е в Овен,а  Плутон е в Козирог , в хармония с Дева , вашето Слънце.
Нептун е в противоположния знак на Риби . От всички планети именно Нептун в Риби , може да доведе до усложнения през 2014 година. Нептун се движи доста бавно , отнема му  около 167 година , за да пропътува целия път около Зодиак
a.И около 14 години, през всеки зодиакален знак . Нептун ще е в противоположния ви знак  Риби в продължение на няколко години и сега бавно си проправя път през първата част на Риби и директно ще аспектира планети в първата част на Дева , следователно Девите , родени в края на август , ще изпитат мъглявото влияние на Нептун по-силно в сравнение с другите Деви , въпреки че всички Деви ще усетят Нептун до известна степен.

Девите , родени през септември ще изпитат Нептун по-силно през 2015 . Естествено , има много повече неща, в хороскопа не само вашия слънчев знак, но това е вашето Слънце и трябва да се обърне внимание на това. Тъй като Риби във вашата натална карта е в областта , свързана с взаимоотношенията, личните, професионалните и вашите отношения с другите, като цяло , това ще е областта от живота , където ще се сблъскате с Нептун най-силно. От всички планети , Нептун може да бъде най-трудно определен , тъй като по своята същност той често се занимава с неща, които са ефимерни , неуловими , въображаеми и е източник на вдъхновение , фантазия и илюзия. Влиянието на Нептун може да бъде много коварно и често, когато погледнем назад , ние сме в състояние да възприемем влиянието му и как ни се е отразило. Тъй като Риби е воден знак , Нептун се чувства  у дома си там, и качества на Нептун , ако не друго, са подобрени , задълбочени и обогатени .

Дева , вашият слънчев знак , за разлика от това е и земен. Земните знаци , както може да се очаква, са свързани със света на материята , нещата , които са материални , измерими и практични. Земните знаци са непретенциозни и често просперират в материалния свят . Земните знаци са благословени с разум , практични умения, склонни са да се притесняват или са скептични по отношение на тези неща, които не могат да бъдат претеглени , измерени и конкретизирани . Разбира се, нещата който Нептун представлява и характеризира са често в контраст с естеството на земния елемент . Поради начина, по който се справяте с влиянието на Нептун в живота си ще се определи дали Нептун е благословия за вас или не. Ако сте  твърде вкорени в материалния свят ,  фокусирани върху работата и парите и материалната сигурност тогава Нептун може да има дезориентиращо , разочароващо и дестабилизиращо влияние. Вие може да постави под въпрос това, което е важно за вас , защо сте тук , какво може да направите за другите.

Тъй като Нептун ще бъдат във вашия противоположен знак на Риби , неговото влияние може да се прояви и да дойде отвън. Ето защо , може да се срещнете Нептун във вашите взаимоотношения , чрез другите. Може да се срещнете с хора , които вдъхновяват , залъгват , слисват или ви объркват . Колкото повече сте фокусирани в света и в реалността , толкова по- вероятно е да се появят  хора, които изглеждат незаинтересовани или неспособни да се справят с реалния живот . Следователно , можете да бъдете съблазнени , излъгани и вдъхновени . Вие също може да бъдете прелъстени , измамени и вдъхновени . Романтиката , рицарството и фантазия са характерни за  Нептун и макар че не е невъзможно , да срещнете сродна душа, или група от сродни души , с които да почувствате връзка  , вие също трябва да бъдете внимателни и да не се опитвате да спасявате другите или да поставяте хората на пиедестал . Положително , вие може да откриете един нов свят от възможности. Може да станете по-творчески , духовен и по-състрадателни и да се отворите емоционално. Други могат да ви дават вдъхновение , въображение и връзките,за да направите вашите мечти реалност и да ги разкриете пред света.

Ако сте били силно фокусирана върху  ежедневието си ,  чрез вашите важни взаимодействия с другите, има вероятност да се изправите пред предизвикателството да участвате по- тясно , емоционално и интимно  в живота на другите . Дали смятате, влиянието на Нептун за заплаха за вашия модел в реалността или  го приветствате , във всичките му различни форми , или го виждате като ключов момент или липсва парче от пъзела, необходимо е да направите живота си пълен и наистина зависи от това колко отворен сте към невидимият , неопределеният и непознаваем свят . Така или иначе , Нептун може да дойде в много образи , така че се опитайте да бъдете разкрепостени и стъпили поне с единият си крак на земята .

С Юпитер в Рак до юли , се възползвайте максимално от възможностите в първата половина на 2014 г. , за своя социален живот,  развивайте отношения с приятели и колеги , също инвестирайте време и енергия в групи от хора,сродни души, които споделят вашите идеали, цели в живота и стремежи . Ако търсите любов , вашите приятели и социален кръг е една област, в която може да откриете Купидон. От юли Юпитер ще влезе в Лъв , където ще е в продължение на около 12 месеца, преди да влезе в Дева , вашият слънчев знак през 2015 . Лъв е една от най-сложните области във вашата слънчева диаграма, въпреки,че присъствието на Юпитер тук може да има лечебно влияние. Присъствието на Юпитер в Лъв също е показателно за наличието на период на преход и готовност за новия цикъл на Юпитер , които идва, когато Юпитер навлезе в Дева , вашият слънчев знак , през 2015 година . С Юпитер в Лъв  е време да завърши недовършената работа  и да сключите мир със себе си. С Юпитер в Лъв ще имате възможност да се направите нещо за тези черти от характера си , който ви правят най-лошия си враг , и онези неща, които  правите, съзнателно или несъзнателно и ви пречат . Ние всички имаме такива черти в различна степен , за щастие за Дева , с Юпитер в Лъв ще имате шанса да се научите да се лекувате и да се разберете по-дълбоко .

Присъствието на Сатурн в Скорпион , през 2014 е добро време да учите нещо, с по голяма интензивност и дълбочина. Със Сатурн в Скорпион на моменти може да не бъдете много комуникативно настроени и  да  избягвате повърхностните разговори , клюки и празни приказки и тези, които участват в тях . Вие също може да намирате лесно думи за това, което трябва да кажете, и то ще носи по-голяма тежест,  ще се взема по на сериозно и ще има голямо влияние върху другите и ако се  окажете в позиция, където имате възможност да изразите своите идеи и становища , за да повлияете на другите , тогава е важно да избирате думите си внимателно. Плутон ще продължи да се движи бавно през Козирог през следващата година. Тъй като Козирог , както и Дева и Телец , са земни знаци , те са в хармонично  съответствие  един с друг , планетите в Козирог следователно са в хармонично съответствие с планети в Дева . Когато Плутон е хармонично поставен има подновяване и възможности да се развивате , да  подобрите и да преоткриете своите умения и таланти. Очевидно е, че това ще зависи от редица фактори , все пак под влиянието на Плутон , може да имате възможност да вземете по-важна роля в живота си и в работата си, и дори да се подобри финансовото ви състояние.

Тези Девите , родени през първата седмица на септември ще усетят влиянието на Плутон най силно тази и следващата година , тези, родени по-късно от 2015 г. и след това. Другата основна астрологична конфигурация през тази година е оста Везни Овен  .Лунен северен възел ще минава през Везни , докато Лунен южен възел ще преминава през Овен  . Възлите винаги са един срещу друг и представляват астрологични пътни знаци . Най-общо казано , Северният възел е в област, която показва  развитието и изпълнението на целите по пътя занапред . Южният възел често представлява точката на най-малко съпротивление , старите навици , нашите зони на комфорт , които може да са станали прекалено удобни. От гледна точка на личностното израстване и развитие  Южен възел представлява точката на освобождаване, когато имаме нужда да оставим нещо .

Възлите са значителни за поради редица причини, не на последно място от които са, че затъмнения възникнат в или в близост до възлите. Ще има два затъмнения  през 2014 г., един през пролетта, и един през есента. Във вашата слънчева диаграма оста Везни Овен представлява зоната на парите. Затова има голяма вероятност , че ще трябва да се справите с важни въпроси, свързани с пари , финанси и финансови ангажименти и връзки с други през пролетта и есента на 2014 година. С Южен възел в Овен посланието е едно намаляване, опростяване и разплитане на редица финансови ангажименти и зависимости от кредити, дългове или от ресурсите на другите. Въпреки това, с Марс във Везни през първата половина 2014 парите може да бъде източник на несъгласие или дори конфликт и това е важно за вас , не бъдете безотговорни или нетърпеливи , когато става въпрос за организиране на вашите финанси и счетоводство . Импулсивните , безразборните и не контролирани разходи трябва да бъдат сведени до минимум в началото на 2014 .

Когато Северният лунен възел  минава през Везни,  е време да сложите финансиите си  в ред и да  развиете по-голяма отговорност към собствените си ресурси. По принцип, ако можете да избегнете усложняването на финансовите си дела в началото на 2014 , второто полугодие, изглежда положително финансово. Със Северен лунен възел във Везни , може също така да бъде време, за да се уверете, че сте по-добре възнаградени за това, което правите и също може да бъде време, за да поискате по-голям дял от пая
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 341 | Добавено от: heatwave | Дата: 20.01.2014

1 2 »

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Календар
«  Юни 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив на записите

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©