Годишен хороскоп дева - 20 Януари 2014 - АСТРОЛОГИЯ - nuevo ood
Главна
Регистрация
Вход
Събота
24.06.2017
20:22
Добре дошли Гост | RSS

NUEVO<
Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Powered By google
Bookmark and Share

Раздел категории
Астрология [1]
Хороскопи [12]
Астероиди [0]
Аспекти [0]

Нашата анкета
Защо българите са толкова злобни?
Общо отговори: 314

Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 АСТРОЛОГИЯ 
Главна » 2014 » Януари » 20 » Годишен хороскоп дева
04:20
Годишен хороскоп дева

Zodiac Images
Годишен хороскоп Дева- 2014

Основната астрологична дейността през следващата година е фокусирана главно върху кардиналните знаци; Овен , Рак , Везни и Козирог . Сатурн продължава пътя си през Скорпион през 2014 г
затъмненията през пролетта и есента стават през Овен,Везни и осттаТелец – Скорпион.Юпитер ще бъде в Рак до юли ,след което ще премине в Лъв . Уран е в Овен,а  Плутон е в Козирог , в хармония с Дева , вашето Слънце.
Нептун е в противоположния знак на Риби . От всички планети именно Нептун в Риби , може да доведе до усложнения през 2014 година. Нептун се движи доста бавно , отнема му  около 167 година , за да пропътува целия път около Зодиак
a.И около 14 години, през всеки зодиакален знак . Нептун ще е в противоположния ви знак  Риби в продължение на няколко години и сега бавно си проправя път през първата част на Риби и директно ще аспектира планети в първата част на Дева , следователно Девите , родени в края на август , ще изпитат мъглявото влияние на Нептун по-силно в сравнение с другите Деви , въпреки че всички Деви ще усетят Нептун до известна степен.

Девите , родени през септември ще изпитат Нептун по-силно през 2015 . Естествено , има много повече неща, в хороскопа не само вашия слънчев знак, но това е вашето Слънце и трябва да се обърне внимание на това. Тъй като Риби във вашата натална карта е в областта , свързана с взаимоотношенията, личните, професионалните и вашите отношения с другите, като цяло , това ще е областта от живота , където ще се сблъскате с Нептун най-силно. От всички планети , Нептун може да бъде най-трудно определен , тъй като по своята същност той често се занимава с неща, които са ефимерни , неуловими , въображаеми и е източник на вдъхновение , фантазия и илюзия. Влиянието на Нептун може да бъде много коварно и често, когато погледнем назад , ние сме в състояние да възприемем влиянието му и как ни се е отразило. Тъй като Риби е воден знак , Нептун се чувства  у дома си там, и качества на Нептун , ако не друго, са подобрени , задълбочени и обогатени .

Дева , вашият слънчев знак , за разлика от това е и земен. Земните знаци , както може да се очаква, са свързани със света на материята , нещата , които са материални , измерими и практични. Земните знаци са непретенциозни и често просперират в материалния свят . Земните знаци са благословени с разум , практични умения, склонни са да се притесняват или са скептични по отношение на тези неща, които не могат да бъдат претеглени , измерени и конкретизирани . Разбира се, нещата който Нептун представлява и характеризира са често в контраст с естеството на земния елемент . Поради начина, по който се справяте с влиянието на Нептун в живота си ще се определи дали Нептун е благословия за вас или не. Ако сте  твърде вкорени в материалния свят ,  фокусирани върху работата и парите и материалната сигурност тогава Нептун може да има дезориентиращо , разочароващо и дестабилизиращо влияние. Вие може да постави под въпрос това, което е важно за вас , защо сте тук , какво може да направите за другите.

Тъй като Нептун ще бъдат във вашия противоположен знак на Риби , неговото влияние може да се прояви и да дойде отвън. Ето защо , може да се срещнете Нептун във вашите взаимоотношения , чрез другите. Може да се срещнете с хора , които вдъхновяват , залъгват , слисват или ви объркват . Колкото повече сте фокусирани в света и в реалността , толкова по- вероятно е да се появят  хора, които изглеждат незаинтересовани или неспособни да се справят с реалния живот . Следователно , можете да бъдете съблазнени , излъгани и вдъхновени . Вие също може да бъдете прелъстени , измамени и вдъхновени . Романтиката , рицарството и фантазия са характерни за  Нептун и макар че не е невъзможно , да срещнете сродна душа, или група от сродни души , с които да почувствате връзка  , вие също трябва да бъдете внимателни и да не се опитвате да спасявате другите или да поставяте хората на пиедестал . Положително , вие може да откриете един нов свят от възможности. Може да станете по-творчески , духовен и по-състрадателни и да се отворите емоционално. Други могат да ви дават вдъхновение , въображение и връзките,за да направите вашите мечти реалност и да ги разкриете пред света.

Ако сте били силно фокусирана върху  ежедневието си ,  чрез вашите важни взаимодействия с другите, има вероятност да се изправите пред предизвикателството да участвате по- тясно , емоционално и интимно  в живота на другите . Дали смятате, влиянието на Нептун за заплаха за вашия модел в реалността или  го приветствате , във всичките му различни форми , или го виждате като ключов момент или липсва парче от пъзела, необходимо е да направите живота си пълен и наистина зависи от това колко отворен сте към невидимият , неопределеният и непознаваем свят . Така или иначе , Нептун може да дойде в много образи , така че се опитайте да бъдете разкрепостени и стъпили поне с единият си крак на земята .

С Юпитер в Рак до юли , се възползвайте максимално от възможностите в първата половина на 2014 г. , за своя социален живот,  развивайте отношения с приятели и колеги , също инвестирайте време и енергия в групи от хора,сродни души, които споделят вашите идеали, цели в живота и стремежи . Ако търсите любов , вашите приятели и социален кръг е една област, в която може да откриете Купидон. От юли Юпитер ще влезе в Лъв , където ще е в продължение на около 12 месеца, преди да влезе в Дева , вашият слънчев знак през 2015 . Лъв е една от най-сложните области във вашата слънчева диаграма, въпреки,че присъствието на Юпитер тук може да има лечебно влияние. Присъствието на Юпитер в Лъв също е показателно за наличието на период на преход и готовност за новия цикъл на Юпитер , които идва, когато Юпитер навлезе в Дева , вашият слънчев знак , през 2015 година . С Юпитер в Лъв  е време да завърши недовършената работа  и да сключите мир със себе си. С Юпитер в Лъв ще имате възможност да се направите нещо за тези черти от характера си , който ви правят най-лошия си враг , и онези неща, които  правите, съзнателно или несъзнателно и ви пречат . Ние всички имаме такива черти в различна степен , за щастие за Дева , с Юпитер в Лъв ще имате шанса да се научите да се лекувате и да се разберете по-дълбоко .

Присъствието на Сатурн в Скорпион , през 2014 е добро време да учите нещо, с по голяма интензивност и дълбочина. Със Сатурн в Скорпион на моменти може да не бъдете много комуникативно настроени и  да  избягвате повърхностните разговори , клюки и празни приказки и тези, които участват в тях . Вие също може да намирате лесно думи за това, което трябва да кажете, и то ще носи по-голяма тежест,  ще се взема по на сериозно и ще има голямо влияние върху другите и ако се  окажете в позиция, където имате възможност да изразите своите идеи и становища , за да повлияете на другите , тогава е важно да избирате думите си внимателно. Плутон ще продължи да се движи бавно през Козирог през следващата година. Тъй като Козирог , както и Дева и Телец , са земни знаци , те са в хармонично  съответствие  един с друг , планетите в Козирог следователно са в хармонично съответствие с планети в Дева . Когато Плутон е хармонично поставен има подновяване и възможности да се развивате , да  подобрите и да преоткриете своите умения и таланти. Очевидно е, че това ще зависи от редица фактори , все пак под влиянието на Плутон , може да имате възможност да вземете по-важна роля в живота си и в работата си, и дори да се подобри финансовото ви състояние.

Тези Девите , родени през първата седмица на септември ще усетят влиянието на Плутон най силно тази и следващата година , тези, родени по-късно от 2015 г. и след това. Другата основна астрологична конфигурация през тази година е оста Везни Овен  .Лунен северен възел ще минава през Везни , докато Лунен южен възел ще преминава през Овен  . Възлите винаги са един срещу друг и представляват астрологични пътни знаци . Най-общо казано , Северният възел е в област, която показва  развитието и изпълнението на целите по пътя занапред . Южният възел често представлява точката на най-малко съпротивление , старите навици , нашите зони на комфорт , които може да са станали прекалено удобни. От гледна точка на личностното израстване и развитие  Южен възел представлява точката на освобождаване, когато имаме нужда да оставим нещо .

Възлите са значителни за поради редица причини, не на последно място от които са, че затъмнения възникнат в или в близост до възлите. Ще има два затъмнения  през 2014 г., един през пролетта, и един през есента. Във вашата слънчева диаграма оста Везни Овен представлява зоната на парите. Затова има голяма вероятност , че ще трябва да се справите с важни въпроси, свързани с пари , финанси и финансови ангажименти и връзки с други през пролетта и есента на 2014 година. С Южен възел в Овен посланието е едно намаляване, опростяване и разплитане на редица финансови ангажименти и зависимости от кредити, дългове или от ресурсите на другите. Въпреки това, с Марс във Везни през първата половина 2014 парите може да бъде източник на несъгласие или дори конфликт и това е важно за вас , не бъдете безотговорни или нетърпеливи , когато става въпрос за организиране на вашите финанси и счетоводство . Импулсивните , безразборните и не контролирани разходи трябва да бъдат сведени до минимум в началото на 2014 .

Когато Северният лунен възел  минава през Везни,  е време да сложите финансиите си  в ред и да  развиете по-голяма отговорност към собствените си ресурси. По принцип, ако можете да избегнете усложняването на финансовите си дела в началото на 2014 , второто полугодие, изглежда положително финансово. Със Северен лунен възел във Везни , може също така да бъде време, за да се уверете, че сте по-добре възнаградени за това, което правите и също може да бъде време, за да поискате по-голям дял от пая
Категория: Хороскопи | Преглеждания: 342 | Добавено от: heatwave | Рейтинг: 0.0/0

Вход във форума

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна

Календар
«  Януари 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив на записите

Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт

  • ©